segunda-feira, 10 de novembro de 2014

Defeat is not the worst of failures. Not to have tried is the true failure

Defeat is not the worst of failures
 Not to have tried is the true failure
 Not to have tried is the true failure

sábado, 8 de novembro de 2014

Ementa saudável 08-11-2014 -Healthy Meal Plan 08-11-14

Todos os sábados iremos disponiblilizar uma ementa saudável com pequeno-almoço, almoço, lanche e jantar, esperemos que goste, portanto a NUTRIFOOD sugere:



Pequeno-Almoço


Por porção: 441 calorias; 20 g de gordura (6 g Sat, 6 g de mono); 95 mg de colesterol; 57 g de hidratos de carbono; 12 g de açúcares de adição; 13 g de proteína; 5 g de fibra; 400 mg de sódio; 604 mg de potássio


Almoço


Nuggets de frango com parmesão
Por porção: 293 calorias; 8 g de gordura (3 sat g, 2 g de mono); 140 mg de colesterol; 22 g de hidratos de carbono; 0 g açúcares adicionados; 31 g de proteína; 3 g de fibra; 603 mg de sódio; 465 mg de potássio.

Sobremesa
1 Laranja

Lanche

Tostas Integrais com Paté de Pimento e Queijo
Por porção de 2 colher de sopa: 49 calorias; 3 g de gordura (2 g Sat, 0 g mono); 9 mg de colesterol; 2 g de hidratos de carbono; 3 g de proteína; 0 g de fibra; 156 mg de sódio; 18 mg de potássio.

Jantar


Por porção: 287 calorias; 7 g de gordura (0 g Sat, 3 g mono); 45 mg de colesterol; 27 g de hidratos de carbono; 0 g açúcares adicionados; 31 g de proteína; 7 g de fibra; 513 mg de sódio; 1,077 mg de potássio.


Sobremesa

Pudim de Mirtilhos
Por porção: 152 calorias; 0 g de gordura (0 g sat, 0 g mono); 0 mg de colesterol; 37 g de hidratos de carbono; 19 g de açúcares de adição; 23 g de açúcares totais; 2 g de proteína; 1 g de fibra; 47 mg de sódio; 52 mg de potássio..

Descubra mais receitas aqui emhttp://projectonutrifood.blogspot.pt/
Bon Appetit


http://projectonutrifood.blogspot.pt/


English Version


Every Saturday we will suggest a healthy menu with breakfast, lunch, snack and dinner, hopefully enjoy

Breakfast

Carrot Cake Pancakes Breakfast Sandwich
Per serving: 441 calories; 20 g fat (6 g sat, 6 g mono); 95 mg cholesterol; 57 g carbohydrates; 12 g added sugars; 13 g protein; 5 g fiber; 400 mg sodium; 604 mg potassium.

Lunch

Parmesan-Crusted Chicken Tenders
Per serving: 293 calories; 8 g fat (3 g sat, 2 g mono); 140 mg cholesterol; 22 g carbohydrates; 0 g added sugars; 31 g protein; 3 g fiber; 603 mg sodium; 465 mg potassium.

Dessert

1 Banana

Snack

2 Whole wheat toast with

Pimiento and Cheese Pâté
Per 2-tablespoon serving: 49 calories; 3 g fat (2 g sat, 0 g mono); 9 mg cholesterol; 2 g carbohydrates; 3 g protein; 0 g fiber; 156 mg sodium; 18 mg potassium.

Dinner

Pomegranate-Glazed Turkey with Roasted Fennel
Per serving: 287 calories; 7 g fat (0 g sat, 3 g mono); 45 mg cholesterol; 27 g carbohydrates; 0 g added sugars; 31 g protein; 7 g fiber; 513 mg sodium; 1077 mg potassium.

Dessert

Whipped Berry Pudding
Per serving: 152 calories; 0 g fat (0 g sat, 0 g mono); 0 mg cholesterol; 37 g carbohydrates; 19 g added sugars; 23 g total sugars; 2 g protein; 1 g fiber; 47 mg sodium; 52 mg potassium


Find more receipes here : http://projectonutrifood.blogspot.pt/


Paté de Pimento e Queijo - Pimiento and Cheese Pâté

Paté de Pimento e Queijo

INGREDIENTES
1 1/2 Queijo cheddar ralado com baixo teor de gordura
1/4 chávena de maionese baixo teor de gordura
250 gramas de pimento vermelho picado
2 colheres de sopa de cebola picada
Molho de pimenta a gosto (opcional)

PREPARAÇÃO
Combine queijo, maionese, pimentos, cebolas e molho de pimenta (se estiver usando) em uma tigela média.

NUTRIÇÃO
Por porção de 2 colher de sopa: 49 calorias; 3 g de gordura (2 g sat, 0 g mono); 9 mg de colesterol; 2 g de hidratos de carbono; 3 g de proteína; 0 g de fibra; 156 mg de sódio; 18 mg de potássio.

Para mais receitas : http://projectonutrifood.blogspot.pt/

Fonte: http://www.eatingwell.com/


English Version


Pimiento and Cheese Pâté

INGREDIENTS
1 1/2 cups shredded reduced-fat sharp Cheddar cheese
1/4 cup low-fat mayonnaise
1 4-ounce jar sliced pimientos, drained and chopped
2 tablespoons minced scallions
Hot sauce to taste (optional)


PREPARATION
Combine cheese, mayonnaise, pimientos, scallions and hot sauce (if using) in a medium bowl.

NUTRITION

Per 2-tablespoon serving: 49 calories; 3 g fat (2 g sat, 0 g mono); 9 mg cholesterol; 2 g carbohydrates; 3 g protein; 0 g fiber; 156 mg sodium; 18 mg potassium.

More Recipes Here: http://projectonutrifood.blogspot.pt/


Source: http://www.eatingwell.com/

sexta-feira, 7 de novembro de 2014

Don´t be afraid of the space between your Dreams and Reality

Don´t be afraid of the space between your Dreams and Reality


Don´t be afraid of the space between your Dreams and Reality

Panquecas com cenora e passas -Carrot Cake Pancakes Breakfast Sandwich

Panquecas com cenora e passas (1 Pessoa)

INGREDIENTES (1 Pessoa)
2 Panquecas (veja aqui a receita)
2 colheres de sopa de creme de queijo light
1/2 chávena de cenoura ralada
2 colheres de sopa de passas
1 colher de sopa de nozes picadas


PREPARAÇÃO
Espalhe o creme de queijo numa waffle. Cubra com cenoura, passas e nozes. . Cubra com o restante waffle.

NUTRIÇÃO
Por porção: 441 calorias; 20 g de gordura (6 g Sat, 6 g de mono); 95 mg de colesterol; 57 g de hidratos de carbono; 12 g de açúcares de adição; 13 g de proteína; 5 g de fibra; 400 mg de sódio; 604 mg de potássio.

Nutrição Bonus: Vitamina A (193% valor diário), cálcio (28% dv), Potássio (17% dv), magnésio (16% dv)

Carboidratos Parcelas: 3 1/2

Para mais receitas : http://projectonutrifood.blogspot.pt/

Fontehttp://www.eatingwell.com/




English Version

Carrot Cake Pancakes Breakfast Sandwich

INGREDIENTS
2 pancake ( see here the recipe)
2 tablespoons reduced-fat cream cheese (Neufchâtel)
1/2 cup shredded carrot
2 tablespoons raisins
1 tablespoon chopped walnuts
2 teaspoons pure maple syrup

PREPARATION
Spread cream cheese on 1 pancake. Top with carrot, raisins and walnuts. Drizzle with maple syrup. Top with the remaining pancake

NUTRITION
Per serving: 441 calories; 20 g fat (6 g sat, 6 g mono); 95 mg cholesterol; 57 g carbohydrates; 12 g added sugars; 13 g protein; 5 g fiber; 400 mg sodium; 604 mg potassium.

Nutrition Bonus: Vitamin A (193% daily value), Calcium (28% dv), Potassium (17% dv), Magnesium (16% dv)

Carbohydrate Servings: 3 1/2


Exchanges: 2 starch, 1 fruit, 1 vegetable, 1/2 other carbohydrate, 2 fat

More recipes here: http://projectonutrifood.blogspot.pt/

Sourcehttp://www.eatingwell.com/


Pizza Verde - Green Pizza

Pizza Verde

INGREDIENTES ( 6 pessoas)
500g massa de pizza preparada, de preferência de trigo integral
2 chávenas de brócolos picados
1/4 chávena de água
150 gramas de  rúcula
Uma pitada de sal
Pimenta a gosto
1/2 chávena preparado pesto (pode comprar já pronto)
1 chávena de queijo mozzarela ralado

PREPARAÇÃO

Coloque no forno a massa de pizza numa forma untada com farinha
Deixe cozer até ficar crocante na parte inferior, por 8 a 10 minutos.
Enquanto isso, cozinhe os brócolos e a rúcula numa frigideira com um pouco de água. Tempere com sal e pimenta.
Espalhe uniformemente o pesto sobre a massa  e cubra com a mistura de brócolos, polvilhe com queijo. Deixe cozer até ficar crocante e dourada ou até o queijo derreter, 8-10 minutos.

NUTRIÇÃO
Por porção: 323 calorias; 13 g de gordura (4 g Sat, 7 g mono); 19 mg de colesterol; 33 g de hidratos de carbono; 15 g de proteína; 3 g de fibra; 511 mg de sódio; 241 mg de potássio.

Nutrição Bonus: Vitamina C (45% valor diário), cálcio (34% dv), vitamina A (31% dv).

Carboidratos Parcelas: 2



Mais receitas aqui: http://projectonutrifood.blogspot.pt/

Fonte: http://www.eatingwell.com/



English Version

Green Pizza

INGREDIENTS (6 Servings)
1 pound prepared pizza dough, preferably whole-wheat
2 cups chopped broccoli florets
1/4 cup water
5 ounces arugula ,any tough stems removed, chopped (about 6 cups)
Pinch of salt
Freshly ground pepper to taste
1/2 cup prepared pesto
1 cup shredded part-skim mozzarella cheese

PREPARATION
Position oven rack in the lowest position; preheat to 450°F. Coat a large baking sheet with cooking spray.
Roll out dough on a lightly floured surface to about the size of the baking sheet. Transfer to the baking sheet. Bake until puffed and lightly crisped on the bottom, 8 to 10 minutes.
Meanwhile, cook broccoli and water in a large skillet over medium heat, covered, until the broccoli is crisp-tender, about 3 minutes. Stir in arugula and cook, stirring, until wilted, 1 to 2 minutes more. Season with salt and pepper.
Spread pesto evenly over the crust, top with the broccoli mixture and sprinkle with cheese. Bake until crispy and golden and the cheese is melted, 8 to 10 minutes.

NUTRITION
Per serving: 323 calories; 13 g fat (4 g sat, 7 g mono); 19 mg cholesterol; 33 g carbohydrates; 15 g protein; 3 g fiber; 511 mg sodium; 241 mg potassium.

Nutrition Bonus: Vitamin C (45% daily value), Calcium (34% dv), Vitamin A (31% dv).

Carbohydrate Servings: 2

Exchanges: 2 starch, 1 vegetable, 1 medium fat meat, 1 1/2 fat

More recipes here: http://projectonutrifood.blogspot.pt/

Source: http://www.eatingwell.com/

Nuggets de frango com parmesão - Parmesan-Crusted Chicken Tenders

Nuggets de frango com parmesão

INGREDIENTES (4 pessoas)
Azeite em spray
1/4 chávena de farinha de trigo
2 ovos grandes
1/2 chávena de queijo parmesão picado
1 chávena de farinha  de trigo integral 
500 gramas de nuggets de frango
1 colher de sopa de tempero italiano
1 colher de chá de alho em pó
1/4 colher de chá de sal
1 chávena de molho marinara, aquecida

PREPARAÇÃO
Preaqueça o forno a 230º C. Coloque uma  grelha numa forma e cubra com azeite em spray.
Coloque  farinha em um prato raso. Bata levemente os ovos noutro prato raso. Misture o parmesão e a farinha num terceiro prato raso.
Coloque os nuggets com tempero italiano, alho em pó eo sal em uma tigela média. Passe depois pela  farinha, no ovo e de seguida, passe na mistura de pão ralado, passe de seguida com azeite em spray para ficarem bem dourados 
Leve ao forno por 10 minutos. Vá virando para cozinhar de ambos os lados.  Sirva as propostas com molho marinara para acabar.


NUTRIÇÃO
Por porção: 293 calorias; 8 g de gordura (3 sat g, 2 g de mono); 140 mg de colesterol; 22 g de hidratos de carbono; 0 g açúcares adicionados; 31 g de proteína; 3 g de fibra; 603 mg de sódio; 465 mg de potássio.

Carboidratos Parcelas: 1 1/2

Para mais receitas visite : http://projectonutrifood.blogspot.pt/


Fonte: http://www.eatingwell.com/




English Version

Parmesan-Crusted Chicken Tenders

INGREDIENTS
Canola or olive oil cooking spray
1/4 cup all-purpose flour
2 large eggs
1/2 cup finely shredded Parmesan cheese
1 cup coarse dry breadcrumbs, preferably whole-wheat (see Note)
1 pound chicken tenders
1 tablespoon Italian seasoning
1 teaspoon garlic powder
1/4 teaspoon salt
1 cup marinara sauce, heated

PREPARATION
Preheat oven to 450°F. Place a large wire rack on a baking sheet and coat with cooking spray.
Place flour in a shallow dish. Lightly beat eggs in another shallow dish. Combine Parmesan and breadcrumbs in a third shallow dish. Toss tenders with Italian seasoning, garlic powder and salt in a medium bowl. Coat each tender in flour, shaking off any excess. Dip in egg and let any excess drip off. Then roll in the breadcrumb mixture. Place the tenders on the prepared rack. Generously coat the top of each tender with cooking spray.
Bake for 10 minutes. Turn each tender over and coat with cooking spray. Continue baking until the outside is crisp and the tenders are cooked through, about 10 minutes more. Serve the tenders with marinara sauce for dipping.

NUTRITION
Per serving: 293 calories; 8 g fat (3 g sat, 2 g mono); 140 mg cholesterol; 22 g carbohydrates; 0 g added sugars; 31 g protein; 3 g fiber; 603 mg sodium; 465 mg potassium.

Carbohydrate Servings: 1 1/2

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Source: http://www.eatingwell.com/

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Blogumulus by Roy Tanck and Amanda Fazani

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