Omelete de Espinafres
Preparação
Aqueça uma colher de óleo numa frigideira anti-aderente, retire com papel o óleo a mais
Bata 1 ovo e mexa na frigideira. Cozinhe 1-2 minutos; vire e deixe cozinhar cerca de 1 minuto. Deslize cuidadosamente para um prato. Na mesma frigideira, refogue 1 xícara de espinafre até murchar, durante 1 minuto. Coloque os espinafres por cima do ovo previamente frito e enrole .
198 calorias
10g de proteína
2g de carboidratos,
gordura 17g (5,2 g saturada)
fibra 1g
301mg de sódio
Fonte: FitnessMagazine
English Version
Spinach Omelet Roll-Up
Drizzle 1 teaspoon canola oil into a medium nonstick skillet and wipe with a paper towel so a thin film remains; heat over medium heat. Beat 1 egg and swirl into skillet. Cook 1 to 2 minutes or until egg is set; flip and cook about 1 minute more. Carefully slide onto a plate. In same pan, sauté 1 cup baby spinach until wilted, about 1 minute. Spread 1 teaspoon prepared olive tapenade on cooked egg and sprinkle with 1 tablespoon crumbled goat cheese. Top with wilted spinach, roll up, and cut in half.
Nutrition facts per serving: 198 calories, 10g protein, 2g carbohydrate, 17g fat (5.2g saturated), 1g fiber, 301mg sodium
Source: FitnessMagazine
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